Premiera książki Beaty Pawlikowskiej "Między światami"

W czwartek 21 stycznia br. odbyła się uroczysta premiera najnowszej książki Beaty Pawlikowskiej "Między światami"

Beata Pawlikowska spotkała się z gośćmi i dziennikarzami w restauracji Kuźnia Kulturalna w Warszawie. Spotkanie poprowadził dziennikarz radiowy i telewizyjny Paweł Loroch, który rozmawiał z Autorką o tym, na czym polega tytułowe podróżowanie między światami oraz jak można się go nauczyć.

Padło również wiele pytań od publiczności, m.in. jak według Beaty Pawlikowskiej można osiągnąć szczęście. Podróżniczka odpowiedziała, że nie warto porównywać się z innymi ludźmi, ale starać się być coraz lepszym człowiekiem. Po rozmowie przyszedł czas na autografy, pamiątkowe zdjęcia i rozmowy kuluarowe. Spotkanie przebiegało w radosnej i pełnej humoru atmosferze.

Spotkanie swoją obecnością uświetniło wielu gości, m.in. Ilona Felicjańska czy autorki książek wydanych przez Edipresse Książki - Ewa Zdunek, Joanna Wieczorek-Dieng i Anna Kaszubska. Nie zabrakło również dziennikarzy i fotoreporterów.

Fot. Krzysztof Jarosz dla Edipresse Książki