Seks bez tajemnic

Marta Szulawiak-Turska poprowadzi nowy program w telewizji TLC

Ruszyły zdjęcia do programu "Seks bez tajemnic" - lokalnej produkcji TLC, która pokaże widzom nieznane dotąd seksualne zwyczaje Polaków. Jak kochają się polscy emeryci? Czym jest poliamoria? Dlaczego coraz więcej polskich nastolatek decyduje się na sprzedaż dziewictwa? Kim są sexbodyworkerzy? Jak wygląda życie osoby cierpiącej na aseksualizm? Marta Szulawiak-Turska, prowadząca serię "$eks - kup teraz", po raz kolejny poruszy tematy, o których Polacy często wstydzą się mówić, a nawet... myśleć! Wśród bohaterów programu nie zabraknie również znanych nazwisk. Premiera "Seksu bez tajemnic" już 22 kwietnia na antenie TLC!

Telewizja TLC od zawsze stara się prezentować aktualne zjawiska społeczne i autentyczne historie ludzi, angażujące uwagę naszych ciekawych świata widzów. Po sukcesie programu "$eks - kup teraz!", który pokazał nowe spojrzenie na kulisy polskiej seksbranży postanowiliśmy ponownie wrócić do tematu seksu wśród Polaków. Prowadząca program Marta Szulawiak-Turska odkryje nagą prawdę na temat tego jak kochają się Polacy. Nie zawaha się przed postawieniem najbardziej intymnych pytań - jak wygląda seks po 70, dlaczego coraz więcej Polaków to swingersi i czym jest seks więzienny. W programie "Seks bez tajemnic" widzowie będą mieli okazję poznać często szokujące oblicza naszych preferencji seksualnych, bez względu na wiek, stan zdrowia czy orientację - zdradza Bartłomiej Główczyński, Channel Director Lifestyle w Discovery Networks.

Seria "Seks bez tajemnic" składać się będzie z czterech odcinków, w których nie zabraknie interesujących rozmówców, zaskakujących wniosków oraz kontrowersyjnych bohaterów, gotowych otwarcie odpowiadać na najbardziej krępujące i odważne pytania. Każda część zdradzi zdumiewające fakty na temat tego, co się dzieje za szczelnie zamkniętymi drzwiami sypialni Polaków. Widzowie TLC wraz z Martą Szulawiak-Turską odwiedzą miejsca, o których wielu z nas nie miało pojęcia i przekonają się, że definicji pojęcia "seks" istnieje tak wiele, jak osób, które go uprawiają. Poznamy m.in. historię pary zajmującą się produkcją własnego erotycznego show w Internecie. Dowiemy się kim są "zaliczacze" i jak radzą sobie ofiary sextingu, oraz... trafimy do Ciechocinka, gdzie na dancingach dla kuracjuszy samotni emeryci szukają partnera, również na jedną noc!
Premiera programu "Seks bez tajemnic" już w kwietniu 2015 roku na antenie TLC!

Więcej informacji: www.tlcpolska.pl
* * * * *
Informacja o TLC
TLC akceptuje i pokazuje w kobietach wszystko to, co czyni je w życiu szczęśliwymi. Odkrywa radość i pozytywne nastawienie do świata, pewność siebie, niezależność oraz autentyczność płci pięknej. Ten kanał to doskonały wybór dla kobiet, które szukają inspiracji i doceniają wielorakie aspekty życia, same nieustająco starając się znaleźć harmonię pomiędzy ich codziennymi obowiązkami, a potrzebą ucieczki i relaksu.

TLC globalnie TLC to globalny kanał lifestylowy dla kobiet. Oferta stacji to historie z życia wzięte oraz uniwersalne tematy, interesujące dla odbiorców na całym świecie, przedstawiane w postaci programów na żywo,a także fabularyzowanych. Program TLC obejmuje wszelkiego rodzaju formaty - od reality shows, poprzez programy typu "makeover" po programy kulinarne i podróżnicze.

Po sukcesach kanału na rynkach europejskich, afrykańskich oraz w rejonie Azji i Pacyfiku, w 2011 r. TLC zadebiutowało w Afryce, Ameryce Łacińskiej, Danii, Finlandii i Portugalii, docierając w ten sposób do ponad 200 milionów gospodarstw domowych na całym świecie, w tym do 100 milionów gospodarstw w 170 krajach poza Stanami Zjednoczonymi. Dzięki temu TLC stało się najbardziej powszechnym kanałem lifestylowym skierowanym do kobiet w płatnej telewizji. TLC w USA znajduje się w pierwszej dziesiątce kanałów kobiecych i jest jedną z najszybciej rozwijających się kobiecych stacji lifestylowych.